Mevrouw Amaury <br>de Troostembergh

Mevrouw Amaury
de Troostembergh


Uitvoerende ondervoorzitster
van de Raad van Bestuur
Lid van het Directiecomité

Mevrouw Amaury de Troostembergh, geboren gravin Sophie de Liedekerke Beaufort, onze uitvoerend Ondervoorzitster, heeft een eclectisch parcours. Van verpleegster in Saint Luc, tot wat tegenwoordig home management wordt genoemd, sloot zij zich vervolgens aan bij de familiale bedrijven waar zij verschillende rollen op zich nam. Deze bedrijven zijn nu overgenomen door haar kinderen, zodat zij zich kan toeleggen op het beheer van Cleerbeek en zijn tuinen, om nog maar te zwijgen over haar Toscaanse olijfbomen. Echtgenote en moeder van 4 kinderen, bij wie zich in de loop der jaren 2 toegevoegde waarden en 6 kleinkinderen – haar zonnestralen – hebben aangesloten, is zij een accueillante dame, haar deuren in België en Toscane blijven altijd open voor iedereen, zowel familie als vrienden.

Zij vertelt ons een symptomatische anekdote over het leven in afzondering dat sommigen herkennen. "Op de middelbare school, om de vraag te beantwoorden van een van mijn vriendinnen die wilde weten of ik blauw bloed had, sneed ik mezelf om het te controleren. Pas ’s avonds legde mijn vader haar de betekenis van deze uitdrukking uit. »

Wat is jouw motto ?
Leg jezelf uitdagingen op en doe het onmogelijke om ze te bereiken. Bewonder alles wat voor ons beschikbaar is en vind positivisme in alle ervaringen, zelfs in minder gelukkige.

Wat heeft je adel in jouw leven betekend ?
Toen mijn vader in de jaren ’90 tot voorzitter van de VAKB werd benoemd, werd ik mij echt bewust van wat de adel inhoudt. Het duurde even voordat ik besefte dat de waarden en tradities ervan in mij geworteld waren en altijd deel uitmaakten van mijn leven.


Contactez directement Mevrouw Amaury
de Troostembergh
via le formulaire ci-dessous :

Missions

Qui sommes-nous ?

Petites annonces

Descriptif section

Espaces à louer

Salons à louer pour vos événements

Activités 

Agenda des activités organisées par L’ANRB

Nos Partenaires