Om het bal georganiseerd door de VAKB en gepland voor zaterdag 16 maart 2024, te
promoten, willen wij een ondernemersproject onder leiding van twee vrouwen: Isabelle
d'Otreppe de Bouvette en Marie Berlier, en hun aanbieding aan onze leden voorstellen.

Wat is de oorsprong van het "Coucou" concept?

Marie Berlier, de huidige uitbaatster van boetiek Coucou, kwam in 2014 tijdens haar zwangerschapsverlof in professionele moeilijkheden. Deze professionele uitdagingen waren een kans voor haar om nieuwe doelen te stellen en terug te veren. Marie en haar partner, Isabelle d’Otreppe, introduceerden het concept van kledingverhuur, in de overtuiging dat het zou voldoen aan een groeiende vraag naar stijlvolle en duurzame outfits. Ze richtten zich op de circulaire en tweedehands economie, waarbij meer dan 90% van de kledingstukken al gedragen is, waardoor de ecologische voetafdruk van de textielindustrie werd verkleind. In de loop van de tijd hebben Isabelle en Marie hun aanbod verrijkt door hun klanten ecologische schoonmaakdiensten, biologische schoonheidsproducten, juwelen van Belgische ontwerpers en nog veel meer aan te bieden.

Coucou is veel meer dan alleen een kledingverhuurwinkel; Het is een waar symbool van stijl en elegantie. Deze kleurrijke plek heeft vele stylisten en mediaberoemdheden verleid en schittert op de rode lopers van de meest prestigieuze evenementen, van Parijs tot Los Angeles, waaronder het filmfestival van Cannes. Onder haar trouwe klanten bevinden zich inspirerende vrouwelijke regisseurs, elegante ministers en invloedrijke influencers, die allemaal overtuigd zijn van de charme en kwaliteit van de collecties die Coucu aanbiedt.

Als onderdeel van het VAKB-bal is Coucou verheugd om alle vrouwelijke leden van de vereniging 20% korting aan te bieden op de huur van hun outfits met de code "ANRB", geldig tot 16 maart 2024.

"Willen jullie onze passie delen?" vragen Isabelle en Marie bij het afscheid... Wij zijn voortdurend op zoek naar gemotiveerde studenten om ons team te versterken. Laat het ons weten!

www.coucoushop.be


Wij willen Diane de Harenne danken voor de ontmoeting met Isabelle en Marie.

Ledengebied

Petite description

Advertenties

Descriptif section

Ruimtes te huur

Kamers te huur voor uw evenementen

Activiteiten

Descriptif section

Onze partners