"Ga met ons mee op zondag 14 mei voor een onvergetelijke dag met familie of vrienden in de vrije natuur, ontdek exclusieve kastelen, uitzonderlijke tuinen, groene parken, majestueuze kerken en fascinerende kunstwerken"

De Kastelen - en Parkentocht van de provincie Oost-Vlaanderen 2023 komt eraan ! Deze vlaggenschipactiviteit van onze vereniging wordt al meer dan 30 jaar telkens in een andere provincie gehouden. Dit jaar hebben wij het genoegen om aan te kondigen dat de volgende editie van de Kastelenrally zal plaatsvinden in de provincie Oost-Vlaanderen op zondag 14 mei.

Niet minder dan 16 prachtige panden, tuinen en kerken wachten op u voor een onvergetelijke dag. Gulle eigenaars hebben ermee ingestemd om hun eigendommen en tuinen open te stellen voor meer dan 600 mensen, voor een niet te missen uitzonderlijk bezoek.

De opbrengst van deze dag gaat integraal naar Solidaritas. Reserveren is verplicht vóór 6 mei .
Tarieven voor VAKB-leden : 35 € per persoon (25 € voor jongeren onder de 25 jaar ; gratis voor kinderen onder de 12 jaar). Voor niet-leden (met sponsoring door een lid) : 45 € per persoon.

‘s Middags wordt een lunch geserveerd (koud buffet, dessert, koffie) in het kasteel van Nokere, maar die is helaas reeds volzet. Een andere lunch (quiche, salade, dessert, koffie) wordt echter aangeboden in Maison Beaucarne voor 40 € per persoon (drankje inbegrepen), maximaal 100 personen.

Als u liever uw eigen picknick meeneemt, is er een gratis picknickplaats beschikbaar in het park van het kasteel van Bellem.

Om u in te schrijven, stuurt u een e-mail naar kastelen-chateaux2023@anrb-vakb.be met voor elke deelnemer de vermelding van zijn/haar naam, voornaam, geboortedatum en de gekozen formule (toegang of toegang + lunch Nokere (VOLZET) of toegang + lunch Beaucarne) (VOLZET).

We wachten op u op zondag 14 mei 2023 van 10u tot 18u in de provincie Oost-Vlaanderen voor een dag vol ontdekkingen !

Link naar ons programma van de Kastelenrally 2023

Article(s) lié(s)

De 38ste editie van het Internationale Kamp van de Orde van Malta

De 38ste editie van het Internationale Kamp vindt plaats... in België ! Elke zomer brengt het internationale...

Dompel jezelf onder in het parcours van schrijfster Sophie van der Dussen de Kestergat

Dompel jezelf onder in het parcours van schrijfster Sophie Kester (Sophie van der Dussen de Kestergat), van het...

Missions

Qui sommes-nous ?

Petites annonces

Descriptif section

Espaces à louer

Salons à louer pour vos événements

Activités 

Agenda des activités organisées par L’ANRB

Nos Partenaires